16 kwietnia, 2020

Zwyczajne Walne Zebranie Członków ITCorner

Dzięki organizacji i wsparciu Tomasza Szareka i Marcina Śledzikowskiego z kancelarii SDZ Legal, w czwartek odbyło się Walne Zebranie Członków, na którym powołany został nowy Zarząd i Komisja Rewizyjna.

Bardzo dziękujemy za ostatnie dwa lata inspirującej współpracy: Andrzejowi Sobańskiemu, Danielowi Urbanowi, Kate Hobler, Kamili Kowalskiej, Maciejowi Gawlikowi, Michałowi Kurzei i Nikodemowi Krajewskiemu! Wprawdzie ustępują z Zarządu klastra, ale podjęli się zadania koordynacji kluczowych dla organizacji obszarów działalności.

Do nowego Zarządu wybrani zostali: na stanowisko Prezesa Grzegorz Rudno-Rudziński, na stanowisko Członka Zarządu: Rafał Pisz, Piotr Płóciennik, Przemysław Skrzek i Michał Zacher – gratulujemy!

Za rok współpracy w Komisji Rewizyjnej dziękujemy Jakubowi Czyżkowskiemu. Gratulujemy ponownego wyboru dotychczasowym Członkom: Mecenas Anecie Wilczyńskiej oraz Radcy Prawnemu Tomaszowi Szarkowi, a także powołania w szeregi Maciejowi Gawlikowi.